Запрошуємо на музичний вечір гранджу та інді-року від українського музичного гурту TWO BUS з акустичною рок-програмою: "Диво".. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство
02 листопада 2023, 16:16

Запрошуємо на музичний вечір гранджу та інді-року від українського музичного гурту TWO BUS з акустичною рок-програмою: "Диво".

  • 📅 9 листопада, четвер
  • о 18:30
  • 📍КиївВолодимирська, 69 «ЦІННОСТІ».

✌️ Свій творчий шлях гурт почав у 2012 році. До початку військових дій на Донбасі гурт «дислокувався» в Луганську і Харкові.

З 2014 року географія музикантів гурту: Сєвєродонецьк — Кремінна — Харків — Чернівці.

📌 На сьогодні гурт TWO BUS – це ефект синергії та еклектики однодумців з різних куточків України, а зараз і Німеччини, які об’єдналися для створення мелодій та рим.

📌 Це одна з небагатьох груп східноукраїнського андеграунду, що нині активна. Їх грандж та інді-рок огортаються соціальними темами та проникають у ваші вуха та душі.

📢«Нам дійсно є чим поділитись через рок-поезію, музику та спілкування», - з повагою і любов’ю, український рок-гурт TWO BUS.

🎶 У нашому просторі музичний гурт виступить з акустичною рок-програма: «Диво». Це здебільшого нові пісні, написані після лютого 2022 року.

✔️Благодійний внесок: 250 грн, (Частина коштів йде на потреби ЗСУ).

👨‍👩‍👧‍👦 Чекаємо на всіх, особливо на ВПО з Луганщини, які на сьогодні мешкають у Києві!

❗ Це чудова можливість не тільки послухати гарну музику, а поспілкуватись з земляками!


Irta-fax
+Поширити: