Полтавщина під російським ракетним ударом, є загиблі. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
04 листопада 2023, 21:29

Полтавщина під російським ракетним ударом, є загиблі

В суботу, 4 листопада, російські агресори запустили ракети по Миргородському району. Є руйнування, загиблі та поранені серед цивільних. Про це повідомив голова Полтавської ОВА Філіп Пронін у Telegram.

📢«За попередньою інформацією уламки ракети пошкодили кілька житлових будинків у Миргородському районі. Відомо, що постраждали люди, серед них двоє дітей. На жаль, загинула одна жінка», – повідомив чиновник.

Пронін відзначив, що всі відповідні служби знаходяться на місці ворожої атаки та надають допомогу. Він вирушив на місце події та обіцяв надати деталі згодом.

Раніше в цей же день у місті Дніпро відбулися потужні вибухи. В черговий раз російські агресори атакували інфраструктурний об'єкт.

Також стало відомо, що в ніч на суботу, 4 жовтня, над Сумською областю вдалося збити два ворожі "шахеди" завдяки ефективній дії мобільних вогневих груп ППО.


Джерело: "Полтавська ОВА"
+Поширити: