ЗСУ підтвердили, що ще один російський корабель пішов на…у Керчі. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство
04 листопада 2023, 21:55

ЗСУ підтвердили, що ще один російський корабель пішов на…у Керчі

В суботу, 4 листопада, українські військові здійснили успішний удар по суднобудівному заводу "Залив" в тимчасово окупованій Керчі. Про це повідомило Управління стратегічних комунікацій (СтратКом) ЗСУ у Telegram.

📢«Увечері Збройні сили України завдали успішних ударів по морській і портовій інфраструктурі суднобудівного заводу "Залив" у тимчасово окупованій Керчі», – йдеться в повідомленні.

З соцмереж повідомляють, що мінімум три ракети влучили в малий ракетний корабель "Аскольд", який знаходився на заводі "Залив", будівництво якого саме завершувалось. Цей корабель мав бути озброєний вісьмома ракетами "Калібр" або "Онікс", а також системами ППО "Панцир-М" та комплексом БпЛА "Орлан-10" для розвідки.

На російських інформаційних джерелах також підтверджують удар по кораблю в Керчі і жаліються на те, що "гасять" їхні "нові та кращі" об'єкти.

У соцмережах також поширюється нове відео атаки на завод "Залив".


Irta-fax
+Поширити: