Оголошено триденну жалобу на Закарпатті за загиблими бійцями 128 ОГШБр від ракетного удару рф. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство
05 листопада 2023, 13:43

Оголошено триденну жалобу на Закарпатті за загиблими бійцями 128 ОГШБр від ракетного удару рф

У Закарпатській області оголосили триденну жалобу у зв'язку із загибеллю бійців 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади, які стали жертвами російського ракетного удару. Цю інформацію вранці 5 листопада оголосив начальник Закарпатської ОДА Віктор Микита у своєму Facebook.

📢 «6 листопада на території Закарпаття оголошено триденну загальнообласну жалобу, будуть приспущені державні прапори, щоранку о 9:00 вшановуємо пам’ять воїнів хвилиною мовчання, у храмах різних конфесій області відбудуться богослужіння», — повідомив він.

Увечері 4 листопада Збройні сили України та міністр оборони Рустем Умєров підтвердили, що 3 листопада росія завдала удару "Іскандер-М" по особовому складу 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади на Запорізькому напрямку, внаслідок чого загинули військовослужбовці. За даними російських провоєнних телеграм-каналів, російська армія завдала удару по населеному пункту в Запорізькій області, де в одному місці зібрали військових, щоб вручити нагороди на честь Дня артилерії.


Джерело: "Закарпатська ОДА"
+Поширити: