До Ради внесено законопроєкти про продовження воєнного стану та мобілізації. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
06 листопада 2023, 13:22

До Ради внесено законопроєкти про продовження воєнного стану та мобілізації

Президент Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради проєкти законів, що передбачають продовження терміну воєнного стану та загальної мобілізації. Цю інформацію підтверджують записи на сайті парламенту, опубліковані у понеділок, 6 листопада.

Законопроєкти під номерами №10211 та №10212 вже зареєстровані у Верховній Раді. На жаль, текстів законопроєктів на цей час ще немає на сайті законодавчого органу. Однак ймовірно, що вони стосуватимуться продовження терміну воєнного стану та загальної мобілізації ще на 90 днів.

📅 Слід нагадати, що вранці 24 лютого 2022 року Україна оголосила про введення воєнного стану вперше в історії після початку повномасштабного вторгнення росії.

📈З того часу Верховна Рада вже вісім разів продовжувала термін дії воєнного стану та мобілізації з початку повномасштабної війни. Останній раз їх продовжували — у липні до 15 листопада.


Джерело: "Верховна Рада України"
+Поширити: