Додаткові системи NASAMS стали на бойове чергування – Зеленський. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
07 листопада 2023, 13:37

Додаткові системи NASAMS стали на бойове чергування – Зеленський

Президент України Володимир Зеленський після щоденного селектора, оголосив, що додаткові системи NASAMS NASAMS, отримані від партнерів, вже знаходяться на бойовому чергуванні. Він поділився цією інформацією у вівторок, 7 листопада, вказавши на важливе підсилення систем протиповітряної оборони перед настанням зими.

📢«Отримав звіти про надходження боєприпасів, техніки та обладнання за останню добу. На бойове чергування стали додаткові системи NASAMS від партнерів. Вчасне підсилення нашої ППО до зими», - підкреслив Зеленський.

Президент також зазначив, що під час селектора йому представили зведення з фронту, зокрема, звіт про бойові дії на різних напрямках, таких як Куп’янський, Бахмутський, Авдіївський та на півдні.

📢«Заслухали дані розвідок щодо ситуації на ТОТ, у Чорноморському регіоні та в країнах ОДКБ. Служба безпеки відзвітувала про свої контррозвідувальні заходи», - додав він.

📅Нагадаємо, що про надання додаткових ракет для NASAMS стало відомо 26 жовтня. NASAMS (Norwegian Advanced Surface to Air Missile System) - це зенітний ракетний комплекс середньої дальності, розроблений норвезькою компанією Norwegian Kongsberg та американською Raytheon.


Джерело: "Офіс Президента"
+Поширити: