Дуже невдалий жарт соліста? У Польщі скасовані концерти «Пошлой Молли». Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Культура
07 листопада 2023, 20:18

Дуже невдалий жарт соліста? У Польщі скасовані концерти «Пошлой Молли»

У Польщі вирішили скасувати концерти російськомовного українського гурту "Пошлая Молли", які планувалися наприкінці листопада — початку грудня, після того, як соліст гурту Кирило Тимошенко (Блєдний) викликав негатив у поляків своїм закликом "вивчати нормальну мову — російську". Музикант пояснив, що це був жарт, пародія на росіян, але його гумор не знайшов розуміння серед поляків.

📢«Усвідомлюю, що ця сатира була вкрай невдалою та образила багатьох людей. Концерти у Польщі скасовуються. Слухачі, які придбали квитки, мені дуже шкода, що я підвів вас», - написав Тимошенко про скасування концертів.

У своїх інстаграм-історіях він також заявив про свою проукраїнську позицію і відмову від підтримки російського колоніалізму.

📢«У мене абсолютна проукраїнська позиція, я адекватна людина, я не дурна людина. Понад усе мені б не хотілося, щоб ви думали, що я угораю над трагедією... Мої друзі, моя сім'я, дуже багато моїх знайомих перебувають в Україні, і я точно не бажаю їм зла. Як і нікому у цьому світі», - сказав Тимошенко.

Концерти "Пошлой Молли" планувались у Польщі наприкінці листопада — початку грудня. З початком повномасштабного вторгнення гурт не виступає на росії.


Irta-fax
+Поширити: