В Україні продовжено воєнний стан та загальна мобілізація. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
08 листопада 2023, 13:26

В Україні продовжено воєнний стан та загальна мобілізація

Верховна Рада прийняла законопроєкти №10211 та №10212 щодо продовження терміну дії воєнного стану та строку проведення загальної мобілізації в Україні упродовж наступних 90 днів. Народний депутат Ярослав Железняк поділився цією інформацією у середу, 8 листопада, в Telegram.

📢"Це було вже девʼяте голосування парламенту за воєнний стан з початку війни. Ніхто з РНБО не прийшов представляти закони. Раніше виступав хоча б секретар РНБО", – зазначив Железняк, висловлюючи своє ставлення до рішення.

Згідно з прийнятими документами, воєнний стан та загальна мобілізація залишаються активними щонайменше до 14 лютого 2024 року. Це вже дев'яте голосування на підтримку воєнного стану з початку війни.

Зауважимо, що президент Володимир Зеленський 6 листопада вніс пропозицію продовжити термін воєнного стану та мобілізації. Рішення парламенту підтримали відповідно 329 і 322 народних депутатів.

Важливо врахувати, що це рішення приймається в контексті подовження воєнного стану, який був оголошений Україною вперше в історії 24 лютого 2022 року у відповідь на повномасштабне вторгнення росії.


Irta-fax
+Поширити: