В Уряді визначились з кандидатом на посаду голови Фонду держмайна. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
08 листопада 2023, 17:48

В Уряді визначились з кандидатом на посаду голови Фонду держмайна

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль вніс подання до Верховної Ради щодо призначення Віталія Коваля головою Фонду державного майна. Про це повідомив представник уряду Тарас Мельничук у Telegram в середу, 8 листопада.

📢"До Верховної Ради надійшло подання прем'єр-міністра України про призначення Коваля Віталія Станіславовича на посаду голови Фонду державного майна України", – відзначив він.

Варто відзначити, що наразі Віталій Коваль обіймає посаду голови Рівненської обласної військової адміністрації. Раніше він відзначився як співзасновник та власник кількох підприємств в аграрії, транспортній та будівельній галузях.

Лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що Коваля можуть призначити новим головою Фонду держмайна вже на цьому тижні.

📅Нагадаємо, що до 5 вересня посаду голови Фонду держмайна обіймав Рустем Умєров, який тепер очолює Міністерство оборони. Зараз обов'язки голови ФДМУ виконує Олександр Федоришин.


Irta-fax
+Поширити: