Верховна Рада підтримала звільнення міністра молоді та спорту. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
09 листопада 2023, 13:12

Верховна Рада підтримала звільнення міністра молоді та спорту

Верховна Рада прийняла рішення про звільнення Вадима Гутцайта з посади міністра молоді та спорту України. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у своєму каналі в Telegram у четвер, 9 листопада.

✔️ За словами Железняка, рішення про відставку Гутцайта підтримали 243 парламентаріїв.

Напередодні повідомлялось, що Гутцайт подав заяву про відставку з посади міністра молоді та спорту, а пізніше роз'яснив, що планує зосередитися на роботі в Національному олімпійському комітеті України, який він очолює протягом останнього року.

📅Нагадаємо, Гутцайта призначили міністром молоді та спорту 4 березня 2020 року під час пакетного голосування за новий Кабінет міністрів.

Вадим Гутцайт народився 6 жовтня 1971 року, відомий своєю фехтувальною кар'єрою та олімпійськими досягненнями. Фехтувальник на шаблях, учасник Олімпійських ігор 1992, 1996 і 2000 років, олімпійський чемпіон 1992 року в командному заліку. Тренер, заслужений тренер України (2003).

Після завершення спортивної кар'єри він присвятив себе тренерській роботі та управлінській діяльності, очоливши Федерацію фехтування України у 2017 році та департамент молоді та спорту Київської міської держадміністрації у 2018 році.

Паралельно він був активним учасником політичного життя, включений до виборчого списку партії «Слуга народу» на парламентських виборах 2019 року під №81, але пізніше відмовився від участі в них.


Irta-fax
+Поширити: