Зеленський провів важливу Ставку: ухвалені рішення щодо захисту Херсона. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
10 листопада 2023, 16:39

Зеленський провів важливу Ставку: ухвалені рішення щодо захисту Херсона

Президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача, де були ухвалені конкретні рішення щодо захисту Херсона. Про це повідомив глава держави у своєму Telegram-каналі в п’ятницю, 10 листопада.

За словами президента, обговорювалось «стратегічне бачення деокупації нашої землі та конкретні кроки для його втілення». Уточнювались всі плани та розрахунки для продовження активних дій.

📢«Конкретні рішення щодо захисту Херсона. Буде підсилення протиповітряної оборони, засобів контрбатарейної боротьби, РЕБ та розвідки», – заявив Зеленський.

На засіданні також обговорили військовий бюджет на наступний рік. Президент впевнений, що Україна стане більш самодостатньою щодо виробництва снарядів, ракет, дронів та бронетехніки.

Військові на засіданні також доповіли про поточну ситуацію на фронті на всіх ключових напрямках, включаючи Куп'янський, Бахмутський, Авдіївський, Мелітопольський напрямки та лівобережжя Херсонської області.

📢«Окрема доповідь щодо евакуації українців та громадян наших країн-партнерів із Гази. Робота триває», – додав президент.

📅Нагадаємо, що російські війська продовжують щоденні обстріли Херсона, і 9 листопада мікрорайон Корабел став об'єктом чергового ворожого обстрілу, внаслідок чого загинув 72-річний місцевий мешканець, а 74-річного чоловіка поранено. Ще двоє цивільних отримали медичну допомогу на місці події.


Джерело: "Офіс Президента"
+Поширити: