Президент Зеленський привітав з днем визволення Херсона. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
11 листопада 2023, 13:18

Президент Зеленський привітав з днем визволення Херсона

Президент Володимир Зеленський висловив вітання Херсону з приводу дня визволення міста від російських загарбників.

📢«Сьогодні — перша річниця звільнення Херсона від російської окупації. Місто-герой. Місто-символ. Місто-надія. Місто наших людей, які не підкорилися ворожій силі й надихали своїм спротивом усіх нас і весь світ. Це наші синьо-жовті прапори, які знову й знову доводили на херсонських вулицях та в багатьох будинках і квартирах, що Україна — єдина. Уся — від північного кордону до нашого моря», - заявив глава держави.

За його словами, не дивлячись на регулярні російські наративи, рік тому південь України переконався у тому, що росія ніколи не приходить "назавжди". Завдяки Херсонській операції наші військові звільнили правобережжя Дніпра від російських терористів. Торік військові звільнили значну частину Херсонської області, додали захисту Миколаєву й Одесі, а також закріпили успіх України у битві за Чорне море.

📢«Крим тоді в усмішках херсонців, у словах радості, коли зустрічали наших воїнів, — Крим відчув і своє майбутнє, побачив, наскільки ми поруч», - додав президент.

Зеленський наголосив, що росія мститься Херсону та іншим звільненим населеним пунктам. Ворог щодня вдається до обстрілів артилерією й ракетами. Лише від учорашнього вечора до сьогоднішнього ранку терористи застосували майже сорок дронів та ракет.

📅 Нагадаємо, рік тому Зеленський підтвердив визволення Херсона. У своєму відеозверненні він зазначив, що то був історичний день.

✅Як повідомлялося, президент раніше провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача. Були прийняті конкретні рішення щодо захисту Херсона. За його словами, буде підсилення протиповітряної оборони, засобів контрбатарейної боротьби, РЕБ та розвідки.


Джерело: "Офіс Президента"
+Поширити: