У Мелітополі знищено мінімум трьох офіцерів рф – ГУР. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
12 листопада 2023, 17:04

У Мелітополі знищено мінімум трьох офіцерів рф – ГУР

В суботу, 11 листопада, група вправних партизанів вчинила вибух в штабі російських терористів у Мелітополі. Унаслідок «бавовни» знищено трьох офіцерів росії. Про це повідомило Головне управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України в неділю, 12 листопада.

📢«Акція помсти, яку реалізували представники місцевого руху опору, відбулась у захопленому росіянами приміщенні Нової пошти, розташованому на вулиці Дмитра Донцова», – відзначили розвідники.

Згідно з повідомленням, терористи використовували приміщення поштового відділення як свій штаб. Атака відбулася під час засідання офіцерів фсб та росгвардії.

За годину до зібрання терористи перекрили автомобільний рух на відрізку дороги від Мелітопольського автогідроагрегату до колишнього Мелітопольського заводу холодильного машинобудування "Рефма", перетвореного окупантами на військову базу.

В результаті вибуху було ліквідовано щонайменше трьох офіцерів росгвардії. Інформація про інші втрати ворога залишається поки що невідомою та уточнюється.

📢«Після удару в Мелітополі почався переполох — на місце події з увімкненими сиренами примчали багато поліцаїв. Через певний час вони потягли через окуповане місто до свого відділку спалений біля штабу автомобіль», - додає ГУР.


Джерело: "ГУР МО"
+Поширити: