Український музичний гурт TWO BUS виступив у Києві для ВПО з Луганщини. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Культура
12 листопада 2023, 17:34

Український музичний гурт TWO BUS виступив у Києві для ВПО з Луганщини

9 листопада у КПЦ «ЦІННОСТІ» відбувся музичний вечір гранджу та інді-року від українського музичного гурту TWO BUS, який виступив для мешканців з окупованої Луганщини з акустичною рок-програмою: “Диво”. Це здебільшого нові пісні, написані після лютого 2022 року.

Свій творчий шлях гурт почав у 2012 році. До початку військових дій на Донбасі гурт «дислокувався» в Луганську та Харкові. А з 2014 року географія музикантів гурту: Сєвєродонецьк – Кремінна – Харків – Чернівці.

На сьогодні гурт TWO BUS – це ефект синергії та еклектики однодумців з різних куточків України, а зараз й Німеччини, які об’єдналися для створення мелодій та рим.

✔️ Зазначимо, що це один з небагатьох музичних гуртів східноукраїнського андеграунду, що донині є активним.

📢«Це був акустичний виступ. Програма: вокал, гітара, перкусія та рояль. Це був такий експеримент автентичності», – зазначив фронт Мен гурту Дмитро Проха.

📢«Дуже приємно було пограти. Дуже класний інструмент. Я майже цілий день від нього не відходив. А на концерті була така атмосфера, що хотілось брати та творити», – додав музикант, вокаліст, бек-вокаліст та автор пісень Євген Кугаєвський.

📢«Ми сьогодні отримали потужний досвід для себе. На сьогодні ми єдиний гурт з Луганщини, який досі функціонує, який досі співає та тішить свого глядача. Луганці ми з Вами!», – додав Іван Дуда.


Маргарита Трофімова
+Поширити: