Зеленський та президент Словаччини провели переговори. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
15 листопада 2023, 18:00

Зеленський та президент Словаччини провели переговори

Президент України Володимир Зеленський здійснив телефонний дзвінок та провів розмову зі своєю словацькою колегою Зузаною Чапутовою. Про це він повідомив у своєму каналі в Telegram у середу, 15 листопада.

📢«Подякував за високу оцінку нашого прогресу з приводу початку переговорів з ЄС щодо вступу. Також відзначив участь представника Словаччини у зустрічі радників щодо імплементації Формули миру», – зазначив Зеленський.

Президент обговорив з Чапутовою виклики, перед якими стоїть Україна у сфері енергетичної безпеки цього зимового періоду. Також однією з ключових тем розмови стало питання співробітництва між Україною та Словаччиною в економічній сфері.

📌Важливо відзначити, що у Словаччині відбулися парламентські вибори, перемогла партія Роберта Фіцо, нового прем'єр-міністра країни. Він відмовив Україні у подальшій військовій допомозі. Разом з тим Словаччина планує надавати іншу допомогу.


Джерело: "Офіс Президента"
+Поширити: