Захід не «втомиться» від України, а росія не «перечекає» війну – Камерон. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
16 листопада 2023, 14:36

Захід не «втомиться» від України, а росія не «перечекає» війну – Камерон

Міністр закордонних справ Великої Британії, Девід Камерон, наголосив на тому, що російській владі не вдасться «перечекати» війну в Україні, марно сподіваючись, що інтерес Заходу до України вщухне. Про це сказав Камерон під час свого візиту до Києва, повідомила пресслужба британського МЗС у четвер, 16 листопада.

📢«росія вважає, що вона може перечекати цю війну, і що Захід врешті-решт зосередить свою увагу на чомусь іншому. Це є дуже далеким від істини. У моїх перших переговорах з президентом Зеленським у моїй новій ролі я чітко дав зрозуміти, що Велика Британія та наші партнери підтримуватимуть Україну та її народ стільки часу, скільки їм буде потрібно для досягнення перемоги», – заявив він.

Камерон також нагадав, що за останні три місяці Україні вдалося відступити росію в Чорному морі та відкрити важливі морські торговельні шляхи.

📢Він сказав: «Україна відтіснила росію та забезпечила відкриття важливих торговельних маршрутів для світових постачань продовольства та розвитку економіки».

Також, Камерон обговорив питання приєднання України до НАТО з віцепрем'єркою Ольгою Стефанішею та розмовляв про плани відновлення та реконструкції України з прем'єр-міністром Денисом Шмигалем.

Він також відвідав інноваційно-технологічний хаб Unit City, де провів зустріч з молодими підприємцями.


Irta-fax
+Поширити: