Зеленський на Ставці дав доручення щодо повітряних тривог від російських МіГ-31К. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
17 листопада 2023, 17:05

Зеленський на Ставці дав доручення щодо повітряних тривог від російських МіГ-31К

Після засідання Ставки, президент Володимир Зеленський висловив свою думку щодо вильотів російських носіїв "Кинджалів" МіГ-31К та їх впливу на Україну. У своєму телеграмі він повідомив про необхідність забезпечити рішення, щоб ці вильоти не паралізували країну на години.

📢Президент висловив свою позицію так: «Окремо доручив Міністерству оборони, Генштабу та Кабміну запропонувати рішення, щоб вильоти носіїв «Кинджалів» не паралізували країну на години».

Слід зазначити, що через триваліші польоти цих носіїв «Кинджалів», які відпрацьовують нові маневри й дозаправлення в повітрі, тривоги в Україні стають значно довшими й подекуди тривають годинами. Це призводить до зупинки громадського транспорту в містах, оголошення перерв на держпідприємствах та в установах, а також зупинки навчання. Раніше МіГ-31К відпрацьовували злети та посадки доволі швидко, і тривога тривала в середньому 20 хвилин.

Речник Повітряних сил Юрій Ігнат 15 листопада вказав, що зміни у підході до тривог ухвалює вище військово-політичне командування.


Джерело: "Офіс Президента"
+Поширити: