Понад 2000 українських БпЛА отримали Сили оборони – Федоров. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
18 листопада 2023, 17:03

Понад 2000 українських БпЛА отримали Сили оборони – Федоров

Сили оборони отримали від держави понад 2000 українських дронів, які розподілять та використають на найбільш напружених ділянках фронту. Про це повідомив міністр цифрової трансформації, Михайло Федоров.

📢«Передали силам логістики 2 000+ українських безпілотників від держави. Генштаб розподілить та передасть дрони військовим на найгарячіші ділянки фронту. До партії увійшли "пташки" тільки українського виробництва. Серед них — коптери та БпЛА літакового типу: розвідувальні, камікадзе, багаторазові бомбери. Дрони допоможуть уражати ворожі позиції та техніку. Усі БпЛА закупили в межах державної програми. Продовжуємо системно передавати безпілотники Силам оборони, адже саме "пташки" завдають колосальних втрат ворогу», - йдеться в повідомленні міністра.

Федоров також поділився успіхами за останній тиждень, повідомивши, що лише за цей період знищено 39 танків, 57 гармат, 34 броньовані машини та 307 опорних пунктів.

Важливо відзначити, що така ефективність використання дронів призвела до значущих втрат для противника, що втратив мільйони доларів. Сили оборони продовжують системно отримувати та використовувати безпілотники, щоб великих збитків ворожим силам.

📅Нещодавно Армія дронів поставила рекорд у знищенні опорних пунктів росіян за тиждень, уразивши 335 ворожих позицій з 30 жовтня по 6 листопада. Загалом втрати російських військових з початку великої війни склали 317 380 осіб.


Irta-fax
+Поширити: