Збільшено кількість мобільних груп для знищення ворожих БпЛА. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
19 листопада 2023, 20:04

Збільшено кількість мобільних груп для знищення ворожих БпЛА

Україна збільшує кількість мобільних груп, які працюють над збиттям ворожих БпЛА типу "шахед", щоб забезпечити захист енергетичної інфраструктури та цивільних об'єктів. Про це повідомив Олексій Кулеба, заступник керівника Офісу президента, у своєму телеграм-каналі.

📢«Збільшуємо кількість мобільних груп для боротьби із шахедами по всій Україні. Постійно триває активна робота з розширення мережі мобільних груп для боротьби з ударними безпілотниками… Мобільні групи вже довели свою ефективність», — зазначив Кулеба.

Він також відзначив, що обласні військові адміністрації працюють над повним комплектуванням підрозділів, забезпечуючи їх необхідними засобами, транспортом та обладнанням.

Кулеба підкреслив, що Україну чекає важка зима, і країна активно нарощує потужності для більш ефективного протистояння можливим атакам рф на енергетичну інфраструктуру.

📅 У ніч на суботу, 18 листопада, росія використала 38 ударних безпілотників «Shahed-136/131» для атаки на Україну. Відбулось влучання на нафтобазу та електромережу в Одеському районі. Чергова атака безпілотниками також призвела до пошкодження інфраструктурного об'єкта в Київській області в ніч на неділю, 19 листопада.


Джерело: "Заступник Керівника ОПУ"
+Поширити: