ТЦК на Львівщині перевірятимуть документи у всіх чоловіків від 18 до 60 років. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство
21 листопада 2023, 17:25

ТЦК на Львівщині перевірятимуть документи у всіх чоловіків від 18 до 60 років

Починаючи з понеділка, 20 листопада, на Львівщині вимагають від усіх чоловіків віком від 18 до 60 років мати при собі документи, що підтверджують їх особу, а також військово-облікові документи. Цю новину розповів Цензор.нет, посилаючись на рішення Ради оборони Львівської області та наказ керівника апарату Львівської ОВА Тараса Греня.

У наказі вказано, що особам віком від 18 до 60 років, які підпадають під військове зобов'язання під час дії воєнного стану, слід мати при собі та пред'являти на вимогу для перевірки відповідні документи уповноваженим особам Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Ці документи включають посвідчення особи та військово-облікові документи, такі як посвідчення про приписку до призовної дільниці, військовий квиток або тимчасове посвідчення військовозобов'язаного.

📅Раніше повідомлялося, що в Ужгороді водія автобуса, який привіз дитячу збірну на всеукраїнські змагання з тхеквондо з Вінниці, забрали посеред ночі представники ТЦК. Йому вручили повістку, пришвидшено пройшовши медкомісію, чоловіка відправили до навчального центру в Чернігові.


Джерело: "Цензор.Нет"
+Поширити: