Ліквідацію скупчення російських окупантів на Донеччині підтвердили в ЗСУ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
22 листопада 2023, 17:48

Ліквідацію скупчення російських окупантів на Донеччині підтвердили в ЗСУ

Збройні сили України офіційно підтвердили інформацію про проведення удару по російських військових із 810-ї бригади на тимчасово окупованій території Донецької області. Про це йдеться в повідомленні СтратКому ЗСУ.

📢«Нещодавно Сили оборони України успішно (завдали) вогневе ураження по скупченню російських окупантів зі складу 810-ї бригади морської піхоти. За повідомленням російської сторони, в момент удару окупанти зібрались для відзначення так званого Дня російського артилериста», - повідомили представники ЗСУ.

За оперативними даними, сили оборони вчасно виявили місце проведення святкових заходів росіян та «гаряче привітали їх».

📢«російські пропагандисти стверджують, що влучним ударом були знищені одночасно кілька десятків окупантів, близько сотні отримали тяжкі поранення», - підсумували у Страткомі.

Цей інцидент стосується події в селі Кумачове Донецької області, що розташоване неподалік від кордону з росією, де окупанти організували святкування в місцевому будинку культури.

📅Нагадаємо, 10 листопада в Маріуполі прогримів вибух: повідомлялося, що на проспекті Металургів пошкодили автомобіль одного з поліціянтів окупаційного корпусу. рф підтвердила факт ліквідації поліцейського-окупанта в Маріуполі.


Джерело: "СтратКому ЗСУ"
+Поширити: