Із серця пораненої у Херсоні дитини дістали уламок російської міни. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство
23 листопада 2023, 16:12

Із серця пораненої у Херсоні дитини дістали уламок російської міни

У Києві була проведена операція чотирирічній дівчинці, що постраждала внаслідок російського обстрілу у Херсоні. З серця дитини дістали уламок міни. Про це повідомив генеральний директор Інституту серця МОЗ України, Борис Тодуров, 23 листопада.

📢«Уламок російської міни у серці Української дівчинки. Дівчинка 4-х років потрапила під обстріл у Херсоні. Дивом залишилася жива. Прооперували в Інституті Серця, стан стабільний», – зазначив Тодуров у своєму фейсбуці.

Херсонська міська рада підтвердила, що це та сама дівчинка, яка постраждала в результаті обстрілу міста російськими військами. Її доставили до Інституту Серця, де була проведена успішна операція, і зараз її стан стабільний.

📅У неділю, 19 листопада, під час чергового ворожого обстрілу дитина отримала поранення, разом зі своєю 55-річною бабусею, під час прогулянки у дворі. Їх евакуювали до реанімації Києва для подальшого лікування.


Irta-fax
+Поширити: