Евакуйовано вісім українців із Гази за останню добу. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Суспільство
24 листопада 2023, 17:21

Евакуйовано вісім українців із Гази за останню добу

Протягом останніх 24 годин із Сектору Гази було вивезено вісім громадян України до Єгипту, а також 26 українців доставили з Єгипту до Молдови. Про це повідомив Олег Ніколенко, речник МЗС, у коментарі для "Укрінформ".

📢«Наші дипломати надали їм сприяння в переїзді до України», - зауважив він

Речник МЗС також надав інформацію, що загалом під час першого етапу евакуації вдалося вивести 259 осіб з Гази. Він висловив подяку Єгипту, Ізраїлю, Катару та іншим партнерам за їхню підтримку і запевнив, що МЗС України продовжить здійснювати контроль за допомогою громадянам у секторі Гази під особистим керівництвом міністра закордонних справ Дмитра Кулеби.

📅Нагадаємо, що з 24 листопада стартувало перемир'я, досягнуте у результаті домовленостей між Ізраїлем та ХАМАС. Протягом першого дня бойовики повинні були звільнити перших ізраїльських заручників, загалом планується визволити щонайменше 50 осіб.


Джерело: "Укрінформ"
+Поширити: