Олексій Кузнєцов: «Відтепер люди з тимчасово окупованих територій мають змогу підтвердити свою освіту». Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство
25 листопада 2023, 13:26

Олексій Кузнєцов: «Відтепер люди з тимчасово окупованих територій мають змогу підтвердити свою освіту»

21 листопада на засіданні Верховної Ради України серед інших було розглянуто і прийнято законопроєкт № 9591 щодо визнання результатів навчання осіб, які проживають на тимчасово окупованій території України. Чому передбачені зміни в законодавстві важливі для мешканців Луганської області, розповідає народний депутат України, голова Луганської обласної організації політичної партії «Слуга Народу» Олексій Кузнєцов.

За його словами, відтепер є низка змін, які створюють правові механізми для того, щоб люди, які перебували та навчалися на тимчасово окупованих територіях, мали змогу, виїхавши на підконтрольну українській владі територію України, підтвердити свої знання та навички, пройшовши атестацію. Її процедуру визначатиме центральний орган виконавчої влади у сфері освіти.

«Під час голосування в другому читанні та в цілому підтримав законопроєкт. Свій голос «за» віддали ще 263 мої колеги, проєкт закону прийнято. Це дає змогу людям із тимчасово окупованих територій, які вирішили виїхати на підконтрольну територію України, підтвердити свої знання та навички й повноцінно продовжити навчання чи працювати за своїм фахом», – наголосив Олексій Кузнєцов.


Ірта-fax
+Поширити: