Посилення блокади кордону: польські перевізники цілодобово обмежать пункт пропуску «Шегині». Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Суспільство / Події
26 листопада 2023, 18:25

Посилення блокади кордону: польські перевізники цілодобово обмежать пункт пропуску «Шегині»

З наступного понеділка, 27 листопада, блокада польськими перевізниками навколо пункту пропуску "Шегині" буде тривати цілодобово. Про це заявив речник Держприкордонслужби України, Андрій Демченко, під час участі у телемарафоні "Єдині новини".

📢«Навпроти пункту пропуску «Шегині» учасники акції блокували рух з 23 листопада і до сьогодні в денний час (з 9.00 до 20.00 за польським часом), однак від завтра блокада триватиме цілодобово» —повідомив речник.

Демченко зауважив, що на ранок 26 листопада, за інформацією від польських прикордонників, приблизно 3,5 тисячі вантажівок очікують у чергах на чотирьох напрямках в бік України, переважно навпроти пунктів пропуску "Шегині" та "Рава-Руська".

У ДПСУ зазначили, що наразі заблоковані всі ті чотири напрямки, де кордон могли перетинати вантажівки вагою понад 7,5 тони. Інші пункти пропуску на кордоні з Польщею можуть приймати вантажівки на вагою до 7,5 тонни.

📢«Тобто та частина польських перевізників, яка блокує рух для вантажівок, вони чітко розуміли, що якщо вони вчинять такі дії на цих напрямках, то фактично такий рух для вантажів буде максимально заблокований», — заявив представник ДПСУ.

📅Нагадаємо, з 6 листопада на українсько-польському кордоні ускладнено рух вантажного транспорту на пунктах пропуску "Краківець-Корчова", "Рава-Руська-Гребенне" та "Ягодин-Дорогуськ". 23 листопада додався четвертий пункт пропуску, "Шегині-Медика", який заблокували польські перевізники.


Джерело: "Держприкордонслужба України"
+Поширити: