Під Куп'янськом помічено присутність "вагнерівці" - Сирський. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада / Події
27 листопада 2023, 14:06

Під Куп'янськом помічено присутність "вагнерівці" - Сирський

На Куп'янському напрямку зафіксовано присутність колишніх "вагнерівців", яких використовують у штурмових операціях, повідомив генерал-полковник Олександр Сирський, командувач Сухопутних військ ЗСУ в Telegram у понеділок, 27 листопада.

📢«На Куп’янському напрямку для штурмів українських позицій використовують підрозділи, сформовані з колишніх ув’язнених, "шторм", "шторм z", "шторм v". Фіксується присутність колишніх так званих "вагнерів", які теж долучаються до штурмів. Жодних успіхів на цьому напрямку російські окупанти не мають. Бойові дії тривають неподалік Іванівки, Синьківки, Харківської області», – написав він.

На Лиманському напрямку російські загарбники намагаються штурмувати район Серебрянського лісу, активно використовуючи бомбардувальну, винищувальну авіацію та вертольоти вогневої підтримки.

У своєму повідомленні генерал Сирський також зазначив, що на Бахмутському напрямку російські окупанти не припиняють спроб витіснити українські підрозділи з позицій у Кліщіївці.

📢«На цьому напрямку російські окупанти активізували використання дронів-камікадзе. Успіхи у ворога на цьому напрямку відсутні», – запевнив генерал.

Генерал також надав статистику з втратами російських сил у зоні відповідальності ОСУВ Хортиця. З початку місяця росіяни втратили 8690 з особового складу, знищено чи пошкоджено 1002 одиниці техніки ворога, включаючи 109 танків, 175 бронемашин та понад 200 артилерійських систем.

Також в мережі з'явилося відео величезного кладовища російських військових з 331-го парашутно-десантного Костромського полку 98-ї дивізії.


Irta-fax
+Поширити: