Суд арештував нардепа Лабазюка за масштабну корупцію в сфері відновлення. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Влада / Кримінал
28 листопада 2023, 13:34

Суд арештував нардепа Лабазюка за масштабну корупцію в сфері відновлення

На два місяці Вищий антикорупційний суд відправив у СІЗО Сергія Лабазюка, народного депутата від групи "За майбутнє", дозволивши внести заставу у розмірі 40 мільйонів гривень. Про це повідомила пресслужба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури у вівторок, 28 листопада.

Депутата раніше спіймали на факті передачі хабаря міністру розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександру Кубракову та голові Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафі Найєму.

Спільно з директором акціонерного товариства, Лабазюк пропонував хабар за виділення 1 млрд гривень додаткового фінансування робіт, що виконувало підконтрольне їм товариство. Розмір хабаря становив від 3% до 5% від обсягу фінансування.

Далі нардеп через посередника передав топпосадовцю Державного агентства обіцяний відсоток в сумі 150 тисяч доларів. Топпосадовці співпрацювали з НАБУ і САП. 21 листопада Лабазюку повідомили про підозру.

📅Нагадаємо, що раніше нардеп Андрій Одарченко намагався підкупити Мустафу Найєма за допомогою криптовалюти.


Джерело: "НАБУ і САП"
+Поширити: