Коломойському продовжено термін утримання під вартою. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Кримінал
28 листопада 2023, 14:35

Коломойському продовжено термін утримання під вартою

Шевченківський районний суд міста Києва продовжив термін утримання під вартою скандально відомого бізнесмена Ігоря Коломойського до 26 січня 2024 року. Про це стало відомо з онлайн-трансляції судового засідання.

📢«Суд ухвалив задовольнити клопотання детективів Бюро економічної безпеки України та продовжити термін утримання під вартою для Коломойського Ігоря Валерійовича в межах терміну досудового розслідування до 26 січня 2024 року включно, визначити підозрюваному Коломойському Ігорю Валерійовичу заставу в розмірі 7,7 млрд грн» — йдеться в ухвалі суду.

📌Коломойського звинувачують у шахрайстві відмиванні коштів. За слідчими Бюро економічної безпеки України, він легалізував понад 500 мільйонів гривень, виводячи їх за межі країни через контрольовані банківські установи з 2013 до 2020 року.

📅7 вересня Ігорю Коломойському було пред'явлено звинувачення у привласненні 9,2 мільярда гривень із ПриватБанку, а 15 вересня йому було пред'явлено нові звинувачення за трьома статтями, пов'язаними з незаконним присвоєнням 5,8 мільярда гривень у період з 2013 по 2014 рік. Наразі бізнесмен перебуває у СІЗО.


Irta-fax
+Поширити: