Зеленський здійснив візит до бійців ЗСУ під Куп’янськом. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
30 листопада 2023, 13:34

Зеленський здійснив візит до бійців ЗСУ під Куп’янськом

Президент Володимир Зеленський відвідав Куп'янський напрямок у Харківській області та перебував безпосередньо на передовому командному пункті. Про це він повідомив у своєму Facebook в четвер,30 листопада.

Глава держави провів нараду з військовими, які захищають східний регіон України. У відеозаписі видно, як командувач Східного угруповання військ Олександр Сирський доповідає Зеленському про поточну ситуацію на передовій.

Також президент зустрівся з воїнами, які беруть участь у захисті Харківської області, та відзначив нагородами захисників.

📢«Всі розуміють, що це найвища ціна. Тому я дуже прошу вас берегти себе, близьких, побратимів, військових, офіцерів, солдатів. Звичайних солдатів, які з вами поруч воюють щоденно і які віддають свої життя заради України. Бажаю вам перемоги, бути міцними, не втрачати ініціативу, захищати Харківщину, Куп'янськ, кожне село, квадратний метр землі», – звернувся до військових Зеленський.


Джерело: "Офіс Президента"
+Поширити: