На росій в ЦВК погодили проведення «виборів» на окупованих територіях України. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
11 грудня 2023, 14:10

На росій в ЦВК погодили проведення «виборів» на окупованих територіях України

Центральний виборчий комітет (ЦВК) на росії прийняв рішення одноголосно, визначивши, що вибори президента рф у березні 2024 року відбудуться і на території чотирьох українських областей, що перебувають під окупацією російських загарбників. Про це повідомляє інформагентство Інтерфакс у понеділок, 11 грудня.

микола булаєв, заступник голови ЦВК на росії, нагадав про те, що в вересні 2023 року на окупованих територіях України вже пройшли вибори до органів законодавчої та муніципальної влади у єдиний день голосування.

ЦВК заздалегідь провела консультації з міністерством оборони рф, фсб та так званим "керівництвом" окупованих регіонів стосовно можливості проведення виборів в Донецькій, Луганській, Запорізькій та Херсонській областях.

Окупаційні владні структури висловили позитивне ставлення до проведення виборів на цих територіях та повідомили, що «організувати вибори на цих територіях можна».

📅Раніше рада федерації рф прийняла постанову щодо призначення виборів президента росії.

📢Нагадаємо, що путін прийняв «спонтанне рішення» балотуватися на виборах президента рф у березні 2024 року.


Джерело: "Інтерфакс"
+Поширити: