У боротьбі з російськими загарбниками загинув фехтувальник збірної України. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Спорт
14 грудня 2023, 14:05

У боротьбі з російськими загарбниками загинув фехтувальник збірної України

Величезна втрата для українського фехтування та спорту загалом. Федір Єпіфанов, член національної збірної України з фехтування, загинув на фронті у боротьбі з російськими загарбниками. Про це повідомила федерація фехтування, зазначивши, що Єпіфанов призупинив свою спортивну кар'єру та вступив до лав захисників країни ще з початку вторгнення.

📢«Федір боронив Україну з перших днів повномасштабного вторгнення росії до нашої держави. Тоді йому тільки-но виповнилось 18 років, і він призупинив спортивну кар’єру заради захисту Батьківщини. Федір був чемпіоном і призером всеукраїнських змагань із фехтування на рапірах, членом національної збірної України та майстром спорту. Він здобував освіту в Олімпійському фаховому коледжі імені Івана Піддубного Національного університету фізичного виховання та спорту України», - відзначено в офіційному повідомленні федерації.

Єпіфанов не лише вражав своїми досягненнями в спорті, але й виявив справжній героїзм та патріотизм, обираючи важкий, але благородний шлях служіння рідній країні.


Джерело: "Федерація фехтування України"
+Поширити: