Хмельницька область опинилась під російською атакою ракетами «Кинджал». Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
14 грудня 2023, 16:55

Хмельницька область опинилась під російською атакою ракетами «Кинджал»

Хмельницька область опинилась під атакою російських агресорів, які використали аеробалістичні ракети "Кинджал", які вони часто називають "гіперзвуковими". Цю інформацію надав речник Повітряних сил ЗСУ, Юрій Ігнат, у ході телемарафону в ефірі у четвер, 14 грудня.

📢«Відбувся пуск ракет. Вони попрямували до Хмельницької області, я маю на увазі до Старокостянтинова. Оголошення тривоги було о 14:09 приблизно, коли залунав сигнал по всій Україні. І фактично через 10 хвилин від оголошення повітряної тривоги був "приліт" у Хмельницькій області», - повідомив він.

🚀Ігнат підтвердив використання ракет «Кинджал», конкретно Х-47, але утримався від надання деталей щодо наслідків цієї атаки.

📢«Про наслідки, тим паче роботи Кинджалів, а це був Х-47 "Кинджал", ми не говоримо. Нехай ворог робить свої висновки. Не будемо давати інформацію, куди вони цілили, влучили чи не влучили», - пояснив він.

Тривога була оголошена в Україні вже тричі через підйом літаків МіГ-31К, які є носіями для «Кинджалу». У ході однієї з тривог відбулися вибухи в Києві та Старокостянтинові.

🛫Нагадаємо, що вночі на четвер російські дрони "Шахед" атакували Україну, і 41 з 42 безпілотників було знищено силами ППО.


Irta-fax
+Поширити: