Ще п’ятьох дітей вдалося повернути з окупації в Україну. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство
14 грудня 2023, 17:09

Ще п’ятьох дітей вдалося повернути з окупації в Україну

У Херсонській області з російської окупації знову вдалися повернути на вільну територію України п'ятьох дітей. Про це у четвер, 14 грудня, повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації, Олександр Прокудін.

📢«П'ятьох дітей, у тому числі двоє з родини, повернулися з окупації. Троє з них – діти, які перебували у складних обставинах. Наразі всі вони перебувають у безпечному місці, отримують необхідну допомогу», - поділився він.

Очільник області висловив вдячність структурам та організаціям, які активно долучаються до звільнення громадян з окупованих територій та їх повернення на вільну територію України.

📌Так, 13 грудня на Чернігівщині поліцейські змогли надати необхідну допомогу багатодітній родині з домашнім улюбленцем, та евакуювали їх із села у Новгород-Сіверському районі. Відбуваються регулярні обстріли з боку російських загарбників, що робить цей населений пункт небезпечним й непридатним для проживання.

📌Також, 6 грудня в Україну повернулись ще вісім дітей – чотири дівчинки та чотири хлопчики. Найближчим часом вони зможуть зустрітись зі своїми сім'ями.

📌4 грудня з російської окупації на підконтрольну Україні територію Херсонщини вдалося повернути сім'ю із двома дітьми.


Джерело: "Херсонська ОВА"
+Поширити: