Вночі росіяни завдали два ракетні удари по транспортному депо у Харкові. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
20 грудня 2023, 12:49

Вночі росіяни завдали два ракетні удари по транспортному депо у Харкові

У ніч на 20 грудня росія вдарила двічі по Салтівському району Харкова ракетами С-300. Про це інформує ДСНС України у Харківській області, голова Харківської ОВА Олег Синєгубов та міський голова Ігор Терехов.

📢«Попередньо щонайменше два прильоти по одному з найпостраждаліших районів Харкова, біля житлових будинків, цивільних обʼєктів. Нічні ракетні удари прийшлися по території одного з транспортних депо, де і так від ворожих обстрілів живого місця немає. Це суто цивільний обʼєкт», - написав Терехов у своєму Telegram-каналі.

🚀Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов також розповів, що перша ракета вдарила по житловому об'єкту, а друга — по території транспортного цивільного підприємства.

В свою чергу, «Суспільне. Харків» у своєму Telegram-ресурсі повідомляло про серію із двох вибухів у місті: о 0:59 ночі, та 1:00 у середу, 20 грудня. Сигнал повітряної тривоги пролунав лише після першого вибуху, а відбій загрози був через 20 хвилин.

Водночас у Києві вночі відбулася п'ята атака рф у грудні, проте сили протиповітряної оборони успішно забезпечили знищення ворожих БпЛА типу "шахед".


Джерело: "Харківська ОВА, ДСНС, Суспільне.Харків"
+Поширити: