Мар’їнка протрималась майже два роки, але її більше не існує – Залужний. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
26 грудня 2023, 16:48

Мар’їнка протрималась майже два роки, але її більше не існує – Залужний

Збройні сили України вирішили залишити Мар'їнку в Донецькій області, що фактично свідчить про окупацію міста російськими загарбниками. Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний на пресконференції.

📢«Марʼїнка протрималася майже два роки. Станом на сьогоднішній день наші війська ще знаходяться у північній його частині. Наші війська підготували оборонний рубіж поза цим населеним пунктом. Але я можу сказати, що цього населеного пункту більше не існує, росіяни знищують квартал за кварталом, вулицю за вулицею. Ми відійшли на околиці Марʼїнки, у цьому немає нічого такого, що може викликати суспільний резонанс», – наголосив він.

📅Нагадаємо, 25 грудня російський міністр оборони шойгу повідомив, що рф фактично контролює Мар'їнку. Це вже не перше заявлення росіян щодо "захоплення" міста. У відповідь на це представник Сил оборони Таврійського напрямку зауважив, що бої за місто тривають.


Irta-fax
+Поширити: