Зеленський звільнив очільника Тернопільської ОДА. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
29 грудня 2023, 16:05

Зеленський звільнив очільника Тернопільської ОДА

Президент України Володимир Зеленський оголосив про рішення звільнити Володимира Труша з посади голови Тернопільської обласної державної адміністрації. Цю інформацію зазначено в офіційному указі №859, опублікованому на офіційному вебпорталі президента.

Посадовець подав заяву про відставку, і це рішення було враховано при звільненні його з посади. Кабінет міністрів України також підтримав це рішення та видав відповідне розпорядження.

Володимир Труш очолював Тернопільську ОДА з березня 2020 року. До цього він очолював Рогатинську районну державну адміністрацію.

Нагадаємо, раніше Зеленський призначив голів Рівненської та Донецької обласних держадміністрацій. Головою Рівненської ОДА став Олександр Коваль, а головою Донецької ОДА призначено Вадима Філашкіна.

Також раніше Денис Клюшников був призначений державним уповноваженим Антимонопольного комітету України (АМКУ).


Джерело: "Офіс Президента"
+Поширити: