Лубінець: росія робить все, щоб цивільні страждали та гинули. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
02 січня 2024, 15:30

Лубінець: росія робить все, щоб цивільні страждали та гинули

рф обстрілює українські міста, чим порушує право на життя, зазначив український омбудсмен після чергової ракетної атаки, яка сталася сьогодні 2 січня.

Нагадаємо, що зранку рф випустила по Україні майже сто ракет різних типів. Зокрема, у просторі Києва та області сили Протиповітряної Оборони знищили 61 ракету, з них - близько 10 «Кинджалів». А також до цього вночі - 13 «шахедів».

«Я сьогодні, як й кожного дня інформую своїх колег по всьому світу. Зранку у мене були телефонні розмови з керівниками найбільших міжнародних організацій омбудсменів світу. Всі висловлювались свої співчуття, слова підтримки. Й вкотре ставлять запитання: чим ми можемо Вам допомогти? Я завжди прошу, в першу чергу, фіксуйте не просто порушення прав громадян України рф, а фіксуйте що це є воєнні злочини, які скоюють росіяни! Й друге, порушуйте питання допомоги громадянам України», - підкреслив омбудсмен України Дмитро Лубінець під час інтерв’ю у телемарафоні.

Також він наголосив, що омбудсман не може говорити про військову допомогу, але Україні необхідні додаткові засоби ППО для того, аби зберігати життя громадянам!


Ірта-fax
+Поширити: