Знищено ще один російський літак Су-34: відео як горить винищувач показало ГУР. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
04 січня 2024, 17:43

Знищено ще один російський літак Су-34: відео як горить винищувач показало ГУР

Головне управління розвідки офіційно оголосило про ліквідацію бомбардувальника Су-34 на російському аеродромі в Челябінську та оприлюднило відео події в четвер, 4 січня.

📢«Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує: у ніч на 4 січня 2024 року на російському аеродромі Шаґол (м. Челябінськ) згорів тактичний бомбардувальник Су-34. Бойовий літак належав до складу авіаційного полку 21-ї змішаної авіадивізії ПКС ЗС рф. Причини займання літака уточнюються. Слава Україні!», – йдеться в повідомленні ГУР.

Важливо відзначити, що аеродром "Шагол" є ключовим об'єктом та має важливе значення у військовій інфраструктурі на росії, обслуговуючи 108 тренувальний авіаполк Челябінського авіаційного училища та 2-й змішаний авіаполк 21-ї змішаної авіадивізії Північно-Кавказького військового округу збройних сил рф.

Су-34, відомий як Fullback за кодифікацією НАТО, є багатофункціональним винищувачем-бомбардувальником, спроєктованим для точних ракетно-бомбових ударів по наземних та повітряних цілях.

Нагадаємо, що 22 грудня українські сили знищили три російські винищувачі-бомбардувальники Су-34 на південному напрямку.


Джерело: "ГУР МО"
+Поширити: