Майно сім’ї бізнесмена Гринкевича потрапило під арешт – ДБР. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство
11 січня 2024, 14:03

Майно сім’ї бізнесмена Гринкевича потрапило під арешт – ДБР

На майно сім’ї та підприємств, пов'язаних із львівським підприємцем Ігорем Гринкевичем, одного з найбільших постачальників Міністерства оборони, накладено арешт. Його також підозрюють у наданні хабаря слідчому Державного бюро розслідувань (ДБР), повідомила пресслужба ДБР 11 січня.

У звіту зазначено, що обшуки за адресами проживання та роботи бізнесмена, а також за адресами керівників та офісів, ним контрольованих компаній, проводилися у рамках розслідування постачання товарів для потреб Збройних сил України.

Для забезпечення відшкодування завданих збитків, було накладено арешт на нерухоме майно, автотранспортні засоби преміум-класу, що належать родині підприємця, а також на майно та рахунки підпорядкованих йому компаній.

За експертною оцінкою, весь асортимент продукції, поставлений компаніями Гринкевича для Збройних сил у 2023 році, не відповідає встановленим якісним характеристикам та непридатний для використання військовослужбовцями ЗСУ.

Також нагадаємо, Міністерство оборони ухвалило рішення щодо розірвання договорів з одним зі своїх постачальників, яким являється львівський бізнесмен Ігор Гринкевич. Таке рішення було прийняте одразу після оприлюднення та поширення у ЗМІ інформації щодо протиправної діяльності бізнесмена.


Джерело: "ДБР"
+Поширити: