Президент України прибув з робочим візитом до Латвії. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
11 січня 2024, 18:16

Президент України прибув з робочим візитом до Латвії

Президент України Володимир Зеленський прибув із робочим візитом до столиці Латвії – Риги. Інформацію про це оприлюднили у четвер, 11 січня.

Офіційний візит розпочався із церемонії зустрічі українського лідера із президентом Латвії Едгаром Рінкевичем поблизу Ризького замку. Обидва лідери проведуть переговори, в рамках яких обговорять різні аспекти двосторонньої співпраці між Латвією та Україною.

Візит також передбачає зустрічі президента Зеленського з головою Сейму Дайгою Міерінею та прем'єр-міністром Евікою Сілінею.

Одним із ключових питань обговорення стане подальша підтримка України у зусиллях протистояти російській агресії. Також обговорюватимуться питання, пов'язані з євроатлантичною інтеграцією України.

📅Нагадаємо, що 10 січня Володимир Зеленський відвідав Литву, а сьогодні, в першій половині дня, здійснив офіційний візит до Естонії.


Джерело: "Офіс Президента"
+Поширити: