Знову посилилась блокада кордону України румунськими фермерами. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Економіка
18 січня 2024, 13:27

Знову посилилась блокада кордону України румунськими фермерами

Румунські фермери посилили блокаду кордону, перекривши третій пункт пропуску на кордоні з Україною, а саме – Халмеу-Дякове. Про це повідомлено Державною митною службою України у четвер, 18 січня.

📢«Румунська сторона поінформувала, що перед міжнародним пунктом пропуску Халмеу-Дякове фермери перекрили рух вантажних транспортних засобів. Блокування здійснюється великою сільськогосподарською технікою», – йдеться у повідомленні.

У зв'язку з цим, тимчасово призупинено рух вантажівок на виїзд з України, аби уникнути блокування проїзду легкових авто. Точні терміни тривання блокування наразі невідомі.

📊 За даними відомства, при пункті пропуску Халмеу-Дякове очікують на виїзд з України близько 10 вантажівок, а в єЧерзі - 607 транспортних засобів. Зазначається, що за останню добу з України виїхало 138 транспортних засобів, в'їхало - 105.

Раніше, румунські фермери вже здійснювали блокаду на кордоні з Україною, а саме — на КПП Сірет – Порубне та Вікову-де-Сус – Красноїльськ.

📅Блокування розпочалося 13 січня, проте фермери двічі припиняли його в очікуванні результатів переговорів.

📢Раніше повідомлялось, що уряд Румунії досяг угоди з фермерами, які вчиняли попередню блокаду кордону.


Джерело: "Державна митна служба України"
+Поширити: