ЗСУ показали збиття російської крилатої ракети з кулемета. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
23 січня 2024, 14:17

ЗСУ показали збиття російської крилатої ракети з кулемета

Під час ранкового ракетного удару російських загарбників 23 січня на півночі України, у вогневих групах, що діють в Північній операційній зоні, вдалося ліквідувати декілька крилатих ракет. Одну з них знищено кулеметом Browning. Про це повідомив командувач Об'єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв у своєму каналі в месенджері Telegram у вівторок, 23 січня

📢«У Північній операційній зоні мобільним вогневим групам вдалося знищити декілька крилатих ракет ворога. Одну з них знищено кулеметом Browning», - зазначив він, додаючи відеоматеріали до свого повідомлення.

📌За останніми подіями важливо відзначити, що під час чергової комбінованої ракетної атаки російських окупантів – 21 з 41 ракет було ефективно знищено системами протиповітряної оборони. Ворог застосував крилаті, балістичні, авіаційні та зенітні керовані ракети.

На жаль, внаслідок цієї атаки рф по Україні загинули п'ятеро людей, а щонайменше 40 цивільних постраждали. Руйнування цивільної інфраструктури фіксують у Харкові, Києві та Павлограді, а рятувальні операції на місцях трагічних подій тривають.


Джерело: "Командувач Об'єднаних сил ЗСУ"
+Поширити: