На росії триває «БлекАут»: цього разу Владівосток залишився частково без світла. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
23 січня 2024, 14:59

На росії триває «БлекАут»: цього разу Владівосток залишився частково без світла

Мешканці міста Владивостока на росії повідомили про вибухи та пожежі на двох електропідстанціях. Про це інформує видання Astra, яке позиціюється як незалежне джерело в російській пропаганді (журналістиці).

Зараз причини пожежі залишаються невідомими, і компанія "Приморські електричні мережі" повідомила, що через це відбулося знеструмлення в 475 багатоквартирних будинках та 125 приватних домоволодіннях. Однак інформація про кількість знеструмлень уточнюється.

⚡Деякі російські джерела встигли також повідомляють, що пів міста залишилося без світла через це «яскраву» подію.

🔥Нагадаємо, що на минулому тижні в місті Клинці Брянської області виникла величезна пожежа на нафтобазі, що викликала занепокоєння серед російських громадян.Тоді офіційні звіти вказували на можливу атаку безпілотника.

🔥Раніше, 17 січня, пожежа також сталася на заводі СІБУР-Хімпром у місті Пермь, де виробляють бутилові спирти та інші хімічні речовини.


Irta-fax
+Поширити: