Атака на НПЗ у Волгограді – це дієві санкції від СБУ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
03 лютого 2024, 13:51

Атака на НПЗ у Волгограді – це дієві санкції від СБУ

Крупний нафтопереробний завод на росії у Волгограді зазнав атаки дієвих безпілотників Служби безпеки України, які, за повідомленням РБК-Україна від 3 лютого, призвели до загоряння та масштабної пожежі на території ворожого підприємства.

За інформацією співрозмовників видання, два безпілотники атакували установку первинної переробки нафти, що може призвести до серйозного збою у виробничому процесі заводу та втрати потужностей.

📢«СБУ продовжує системно знищувати інфраструктуру, яку росія використовує для ведення війни в Україні. Б’ючи по нафтопереробних заводах, які працюють на російський військово-промисловий комплекс, ми не тільки перерізаємо логістику постачання пального для ворожої техніки, але й скорочуємо наповнення російського бюджету», - зазначили джерела.

📅Нагадаємо, що раніше, в ніч на 3 лютого, на території нафтопереробного заводу Лукойл у Волгограді спалахнула велика пожежа після серії вибухів, яка спричинила значні матеріальні збитки та чергові «занепокоєння» на росії.

🔥Варто зазначити, що ЛУКОЙЛ-Волгограднафтопереробка – найбільший виробник нафтопродуктів у Південному федеральному окрузі рф, зі значною потужністю заводу, що складає приблизно 14,8 млн тонн.


Джерело: "РБК-Україна"
+Поширити: