На росії розстріляли командира бомбардувальника Ту-95, що атакував українські міста. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
03 лютого 2024, 16:25

На росії розстріляли командира бомбардувальника Ту-95, що атакував українські міста

На росії стався випадок розстрілу командира стратегічного бомбардувальника Ту-95, майора олега сергійовича стегачова, який перебував у базі українського "Миротворця" та вважається військовим злочинцем, повідомляє ГУР.

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, цей інцидент стався у місті Енгельс (Саратовська область, російська федерація).

📢«У російському місті Енгельс розстріляли командира екіпажу стратегічного бомбардувальника Ту-95 - майора стегачова олега сергійовича», – зазначається в повідомленні.

Розвідка підкреслює, що російський пілот стегачов народився 23.06.1983 року, служив на авіабазі "Енгельс" (військова частина 06987) брав участь у ракетних ударах, які росія вчиняла проти цивільних об'єктів в Україні та призвели до смерті українців.

Внаслідок нападу олег стегачов отримав вогнепальні поранення. «Чи вижив він — наразі невідомо», – додається у повідомленні.

❗В ГУР нагадали, що всіх воєнних злочинців, які причетні до трагедій та горя в Україні, буде покарано. «Ми знаємо ваші імена, адреси, номери автомобілів, звичні маршрути та звички», – попереджує відомство.


Джерело: "ГУР МО"
+Поширити: