Херсон під російським артилерійським обстрілом, є жертви. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
05 лютого 2024, 13:56

Херсон під російським артилерійським обстрілом, є жертви

Херсон знову опинився під ворожим ударом, коли російські загарбники з артилерії в черговий раз обстріляли місто. Про це повідомив голова міської військової адміністрації Роман Мрочко в понеділок, 5 лютого.

📢«Сьогодні після 12:00 російські окупаційні війська обстріляли Херсон з тимчасово окупованого лівого берега. Внаслідок влучання ворожих снарядів у середмісті виникла пожежа. Після прибуття на місце виклику рятувальники виявили тіла двох чоловіків. Інформація уточнюється», – написав Мрочко.

Він також додав, що ще принаймні одна людина отримала поранення.

У свою чергу глава Херсонської ОВА Олександр Прокудін підтвердив, що артилерійський удар призвів до пошкоджень автомобіля, де були знайдені двоє загиблих. Крім того, внаслідок обстрілу поранена 66-річна жінка, яка перебувала на вулиці в момент ворожої атаки.

📢«Стало відомо про ще одного загиблого через російські обстріли. Опівдні окупанти вкотре атакували місто. На жаль, від отриманих поранень загинув 60-річний місцевий житель. Тільки з початку цього дня російські терористи вбили чотирьох херсонців, ще один чоловік – поранений і зараз знаходиться у лікарні», – за оновленою інформацією від Херсонської ОВА.

📅Нагадаємо, що 2 лютого під час чергового обстрілу Херсону була поранена пенсіонерка, а будинки у центрі міста отримали значні ушкодження від авіабомб.


Джерело: "Херсонська ОВА, МВА"
+Поширити: