Чотири авіабомби росіяни скинули на прикордонну громаду на Сумщині. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
10 лютого 2024, 18:50

Чотири авіабомби росіяни скинули на прикордонну громаду на Сумщині

Прикордоння Сумської області знову опинилось під російською атакою. Сьогодні, 10 лютого, об 11:10 годині ранку, чотири керовані авіаційні бомби були скинуті на територію Дружбівської територіальної громади Шосткинського району. Про це повідомила пресслужба Сумської обласної військової адміністрації.

📢«Пошкоджено житлові будинки, приміщення пожежної частини та одного з підприємств. На місці працюють всі необхідні служби. Попередньо, без постраждалих», - йдеться в повідомленні.

Сумська обласна військова адміністрація закликає мешканців прикордонних населених пунктів використовувати можливості для евакуації.

📅Раніше було повідомлено про пожежу в Харкові, внаслідок атаки рашистських безпілотників типу "шахед", що забрала життя усієї родини — батьків та трьох малолітніх дітей. Загалом у місті загинули семеро людей, є поранені. Пожежа знищила 15 будинків після того, як з пошкодженої нафтобази стався витік палива.


Джерело: "Сумська ОВА"
+Поширити: