На подвір’я будинку на Херсонщині росіяни скинули вибухівку, поранено людей. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
13 лютого 2024, 17:15

На подвір’я будинку на Херсонщині росіяни скинули вибухівку, поранено людей

За даними Херсонської обласної військової адміністрації, російські військові вчинили чергову атаку на приватний житловий будинок у Гаврилівці на Херсонщині. Про це повідомила Херсонська ОВА на офіційному Telegram-каналі у вівторок, 13 лютого.

📌Інцидент стався внаслідок скидання вибухового пристрою з дрона на подвір'я оселі. У результаті двоє людей отримали поранення, — повідомлять в ОВА.

📢«Російська армія вдарила з безпілотника по житловому будинку в Гаврилівці. На подвір'я оселі окупанти скинули вибухівку з дрона. Через це постраждали двоє людей», – йдеться в повідомленні.

За отриманою інформацією, 71-річна жінка та 36-річний чоловік отримали осколкові поранення й вибухові травми. Обох постраждалих доставлено до лікарні.

📅Раніше було повідомлено про інший інцидент у селі Біляївка, де двоє чоловіків постраждали внаслідок підриву на російській міні. Також, нагадаємо, що російські військові обстріляли Токарівку на Херсонщині, що призвело до загибелі та поранення людей.


Джерело: "Херсонська ОВА"
+Поширити: