Двоє чоловіків загинули на Харківщині, підірвавшись на міні – ОВА. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
16 лютого 2024, 16:40

Двоє чоловіків загинули на Харківщині, підірвавшись на міні – ОВА

Трагедія сталася вранці п’ятниці, 16 лютого, у селі Довгеньке Ізюмського району. На міні підірвалися троє цивільних. Цю інформацію підтвердив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

📢«Двоє із них — чоловіки 25 та 50 років — загинули. Ще один 30-річний чоловік госпіталізований, він отримав уламкове поранення», – сказав він.

📢«Мінна небезпека в області залишається високою, при виявленні вибухонебезпечних предметів негайно повідомляйте за номерами 101 або 102», – нагадав Олег Синєгубов.

❗Також у жовтні минулого року в Ізюмському районі в полі на міні підірвався 52-річний тракторист. Чоловік загинув на місці.

❗15 грудня 2023 року на території Ізюмського району Харківщини в руках 15-річного підлітка здетонував невідомий вибуховий пристрій, в результаті чого хлопець отримав важкі поранення обох кистей.

Нині Україна відома як одна з найбільш замінованих країн світу. За минулий рік сапери зробили важливий крок у розмінуванні деокупованих територій – вони очистили 343 квадратні кілометри від вибухонебезпечних предметів та наслідків війни.


Джерело: "Харківська ОВА"
+Поширити: