Зеленські вшанували пам'ять Героїв Небесної сотні. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
20 лютого 2024, 13:41

Зеленські вшанували пам'ять Героїв Небесної сотні

Президент України Володимир Зеленський та перша леді Олена Зеленська встановили лампадки біля пам'ятного хреста на місці загибелі активістів на Алеї Героїв Небесної Сотні в центрі Києва. У церемонії вшанування пам'яті Героїв взяли участь також представники дипломатичних установ. Про це повідомила пресслужба Офісу Президента у вівторок, 20 лютого.

📢«Десять років Небесній Сотні. Вже десять... Десять років тому українців спробували вбити у власній країні, у власній столиці лише за мирний вибір бути собою та бути вільними», – зазначив глава держави.

📅Нагадаємо, що суди вже закрили сім справ Майдану, у яких закінчився строк давності. У «зоні ризику» через це також перебуває ще 69 проваджень. Державне бюро розслідувань здійснює ретельне вивчення злочинів проти Майдану. Наразі понад 100 справ передано до суду, включаючи провадження щодо всієї керівної ланки держави того часу.


Джерело: "Офіс Президента"
+Поширити: